Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober, 2007

Kurs

Är på kurs tre dagar den här veckan i ett verktyg hur man lägger upp web-siter och administrerar dem. Rätt kul faktiskt, lite omväxling. Mycket fika, godis, frukt så det är en "riktig" kurs :-) Tur att det bara är tre dagar. Kurslokalen ligger vid Brunnsviken, igårmorse var jag ute i god tid och gick en liten omväg för att se om det kunde bli några bra bilder mot vattnet eller på alla finna lönnar som finns här. Efter kursen gick jag tillbaka samma väg och tittade på solnedgången över vattnet. Några bilder blev bra i alla fall.... I morgon, torsdag åker vi upp till Östersund och stannar till söndag. Har inte varit upp sen semestern i slutet av juli så det är verkligen länge sedan. Blir spännande att åka nya vägen mellan Uppsala och Mehedeby som de öppnade förra veckan. Den sträckan har verkligen varit pest. Vinterdäcken ska på innan vi åker. Här var det frost imorse så det är hög tid.

Sen sist.....

vet jag inte om det hänt så mycket. Eller det kanske det har, här kommer en liten uppdatering. Fotoprojektet rullar på. Jag fick faktiskt mina första poäng nu i vecka 8, en tredjeplats. Har varit rätt omotiverad sista veckorna och funderat på att hoppa av men bestämt mig för att fullfölja. Den här veckan är det svåra teman, Självporträtt och Möte. Jag vill ju helst vara bakom kameran inte framför :-) Har gjort klart min 7,5 poängskurs CSS Webdesign på högskolan i Umeå. Tur man kan läsa kurser hemma vid datorn och inte behöver åka nånstans. ;-) Har börjat kursen i Digital bildbehandling, ligger lite efter men det ska nog bli bra så småningom. Har kollat igenom de första två lektionerna, alla lektioner kan man se via webben, och inser ju att jag borde kollat tidigare så hade jag kunna fixa till bilderna från min moster mycket enklare. Resultatet blev bra men det finns ju enklare saker att ta bort repor och skador på bilder. Jättekul är det i alla fall. Jobbat, jobbat, jobbat. Har varit

Höst

Nu finns det ingen återvändo längre. Första frosten kom i natt. Vi var ut sent och kapade Änglatrumpeterna och flyttade in dem. Tråkigt när de fortfarande var fulla med knoppar. Men de är för stora att ha inne och alla blad och knoppar ramlar ju ändå av. Men det är fint med höst också, fina färger och jag hann ta bilder på rosorna som blommar för full. Frostade rosor är också vackra.