tisdag 1 april 2008

Tre vänner

I Midsommarkransen finns en kvarterskrog som heter Tre Vänner, de har god mat och är ett trevligt ställe. Verkar vara rätt populärt för de gånger jag har varit dit så har det varit rätt mycket folk. även som ikväll, en helt vanlig tisdag.

Dit var jag efter jobbet och träffade Eva en arbetskamrat som är tjänstledig och utbildar sig till optiker. Hon har fått nog av databranschen :-) Trevligt att träffas, och äta lite gott och dricka ett par öl. Nära till mitt jobb och nära för henne som bor runt hörnet.

I mitt jobb kan man verkligen få göra konstiga saker, konstigast hittills den här veckan är att ringa till ett taxibolag och fråga om de har barnstolar i sina bilar, och det hade de fast man måste beställa det när man bokar. Det är naturligtvis för en av indierna som är här och jobbar. Annars blir det en del översättning av allehanda brev, ringa försäkringskassan, t.om ringa och boka tid för en operation. Inte så lätt när man kommer till Sverige och nästan all information på t.ex F-kassans hemsida är på svenska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar