fredag 3 april 2009

Nytt försök...

Får se om Firefox är mera medgörlig idag..... så jag får publicera det jag skriver.
Kanske fra censurerar här...

Vårtecknen hopar sig, nu är det nog vår på "riktigt!"

 • Bilarna har fått "sommardojjor" idag
 • Jag har tagit fram min skinnjacka, hoppas slippa använda vinterjackan mer i vår
 • små snödroppar har kommit upp i rabatterna
 • idag har vi tagit fram trädgårdsmöblerna och hammocken
 • hittar kattskit i rabatterna.... hmm det kanske inte är ett vårtecken, man behöver ju inte vara så drastisk att man kastar skiten på nån. Men man har ju god lust att bära hem den till kattägarens tomt. Nu har jag droppat citrongräs i rabatterna, får se hur länge det hjälper.....
Eksemet har blivit lite bättre sen jag slutade med vaniljyoghurt till frukost. Har blivit piggare också, så min kroniska trötthet under första månaderna kom nog av det. Har haft en mailväxling med Valio för att få veta vad deras yoghurt innehåller. Ingen konstgjord vanilj säger dom....
Men nåt mera är det nog också, nåt i det jag åt i onsdags fick det att blossa upp och klia, har inte lyckats lokalisera vad. Tar sån tid att testa sig fram, måste ju undvika saker minst en vecka för att se nån skillnad. Hoppas det blir bra snart, ser hemsk ut i ansiktet - tänker inte lägga ut nån bild.

Nu gäller det bara att komma igång med träningen igen.....

3 kommentarer:

 1. Å vad det låter härligt med trädgårdsarbete, hammock och de andra vårtecknen. Men det är lite vår i luften här också, sååå skönt!
  Må så gott och hoppas du snart kommer underfund om eksem-orsaken så du slipper eländet.
  Hälsa Bernt!
  Kram

  SvaraRadera
 2. bra att det blivit bättre med eksemet! Här är ingen vår ännu..vilket jag vill att det ska bli nu..är bara 2 månader kvar så flyttar jag och lite vårigare var det väl ändå i Dalarna nu...helt fantastiskt väder...här är bara grått och blött...kram och må bäst!

  SvaraRadera
 3. Ere inte dags å uppdatera blåggen nu...
  Bernt

  SvaraRadera