onsdag 10 april 2013

FO & WIP

FO = Finished Objects och WIP = Work In Progress enligt andra stickare, så jag anammar terminologin...


Här är sjalen Solution som jag gjorde klar i måndags, lite svårt med färgerna, den är typ marinblå och ingen av färgerna stämmer. Till höger när den är oblockad och till vänster när den är blockad, dvs att man blöter den och spänner ut den med nålar för att den ska få rätt form. Då kom yogamattan till användning som jag köpte förra året nångång....Lite strumpstickning har det blivit också på sistone, de här gav jag bort igår och mottagaren blev jätteglad.
Perfekt sysselsättning att sticka när man åker bil, blev nästan två sockar till och från Östersund i påsk.Ett par sockar till, egostickning, så de här behåller jag själv. Så skönt med tunna yllesockar, det har hållit mina fötter varma i vinter, att de dessutom är fina gör ju inget.
När vi åkte hem från Östersund sa dottern att hon ville ha en sjal i orange som är hennes favoritfärg, sagt och gjort, beställde garn, Malabrigo sock i en underbar färg och helt ljuvligt att sticka i. Det blir en Solution sjal till som den marinblå jag gjort till mig själv. Jag måste nog börja sticka mera färgglada saker till mig själv också, men då ska jag tänka så praktiskt att det är bra med svart, vitt, grått som passar till allt.... hmm fram för mera färg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar