lördag 29 juni 2013

Fjärilar

Det bodde en klänning idag av ett tyg jag köpte på Syfestivalen i våras. Det är så fint med fjärilar och en härlig kvalitet med lite tyngd så det är fint fall. Tyget kommer från Sydilla, det finns en affär i Östersund som jag var in i när jag var där för några veckor sedan.

Vet inte bur jag tänkte när jag köpte tyget, köpte ett mönster också men till den modellen så hade det behövs kanske en halvmeter till. Så det fick bli ett eget mönster och jag var beredd att få kasta alltihopa men jag är nöjd. Kommer att bli skön att ha nu på semestern.

Tror det är minst tio år sen jag sydde nåt till mig själv så det känns bra. Börjar ta upp mer av mer av det jag höll på med förut, som att sy, handarbeta osv.

Idag har varit en väldigt lugn dag, både Bernt och jag är så trötta, välbehövligt med semester, det har varit så mycket och jobbigt sista månaden.

Imorgon är det dags att packa väskan,och göra det svåra urvalet vad som ska med i fråga om kläder. Hur många klänningar ska med? Vilka stickningar? Alla dessa svåra beslut som ska tas. En vecka stad och en vecka sol och bad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar