tisdag 20 augusti 2013

Träning

Är ju nästan sjukt nöjd med mig själv. Tränat söndag, tisdag, torsdag, lördag och så idag (tisdag). Kör 15-30 minuter på gångbandet, beroende på vad min häl säger, med 6% lutning och 4-5km i timmen.

Eller också bestämmer man en hastighet, 4,5 km sen ökar man lutningen 1% var 30 sekund tills man nått max 15% så gör man samma sak neråt tills man är tillbaka på 0. Får rätt bra puls av det förhoppningsvis bättre kondis också.

Sen kör jag 4-5 övningar varje gång. Idag fick det bli rygg.

Har bestämt mig för att göra det enkelt, varje pass får ta max en timme för att hålla motivationen uppe. Den bästa träningen är den som blir av.

Men titta här då!!! Jag har vågat överge min svarta t-shirt och har ett grönt linne istället. Nu har jag beställt nya träningskläder som kommer snart hoppas jag. Tror det blir roligare med fina kläder även när man tränar fast jag bestämt hävdat för mig själv att det spelar ingen roll... Hmmm

Ett par nya skor blev det idag. Barfotaskor som man kan köra med eller utan sula beroende på om man vill ha lite lutning. Känns sköna så här långt. Plats att vifta med tårna. De ska jag använda utomhus tänkte jag. Får väl gå ut och testa dem snart.

Känner mig rätt motiverad nu att träna, eller egentligen känns det som att jag "måste" men ett positivt måste. Ska jag orka göra det jag planerat framöver så måste jag ha bättre kondition och orka mer. Dessutom förebygga värk i axlar och nacke eftersom jag har ett stillastående jobb.

Så det är bara att keep-on :)

3 kommentarer:

 1. Snyggt med färgen ! Du ser himla fräsch ut. Heja heja! Kramar..ps jag har en V60/ D5 summum. flamencoröd kombi..ifall ni ser oss på vägarna :)

  SvaraRadera
 2. heja heja heja
  Vad duktig du är. Själv är jag nöjd med att kommit igång lite med ridningen+ mina hundpromenader.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Något för dig!? http://bokomaten.blogspot.se/2013/08/harry-potter-naglar.html

  SvaraRadera