tisdag 1 december 2015

Förkylning och sånt....Har en eländig förkylning som inte vill ge med sig. Var hemma i två omgångar i november och vill inte bli sjuk och hemma igen. Länge sen jag var så förkyld faktiskt. Inte sen jag började med Omega 3 för ett par år sen faktiskt. Men det är väl andra saker som påverkar kanske.

Kanske kroppens reaktion, utrensningssymptom, på att jag slutat med socker osv. Inne på min 8:e vecka utan vare sig socker, kaffebröd, potatis, ris och mjölprodukter. Så ren mat som möjligt och gärna ekologiskt. Nåt gram socker blir det ju säkert i alla fall om man tar t.ex lite senap eftersom det mesta innehåller socker idag. 

Det känns i alla fall väldigt bra så det är bara att fortsätta. Vilken strategi jag ska ha över julen har jag inte bestämt ännu, men nåt frossande i kolhydrater blir det inte. Nu kommer ju vi inte att vara hemma över jul så det blir en del vin och tapas. Ser verkligen fram emot det :)

November/december/julkaktus eller vad det nu är på bilden blommar så fint i arbetsrummet. Minns inte att vi hade nån i den färgen men den kanske har muterat eller nåt. Vacker är den i alla fall. I vardagsrummet har vi en som är full med cerisa blommor.

Nu är vi inne i en av mina favoritmånader. Advent, det är så vackert med alla stjärnor och ljusstakar i fönstren och vi tänder ljus och myser varenda kväll. Sitter i soffan under varsin filt, Akelius tycker ju tydligen att det är ok med 19-19,5 grader inomhus trots att både vi och andra har ringt ett antal gånger och påtalat att det inte är det. 

En annan bra sak med december är ju att de bästa är födda denna månad, färst som föds då ocskå så vi är speciella. Säg emot mig den som törs ;)

Nu tillbaka till jobbet, kör med mycket procastinering känner jag. Håller på med en jobbig arbetsuppgift, fast nu ska jag fokusera på att göra den klar så att jag kan ägna mig åt nästa som känns lite roligare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar