tisdag 29 januari 2008

Egotripp

En bild från min alldeles egna personliga egotripp. Nu har jag klarat av två högskolekurser på 7,5 hp vardera, och jag gör det bara för min egen skull. En ny värld öppnades förra året när jag upptäckte att man kan studera helt på distans. Vi har en fantastisk förmån här i Sverige att det är gratis att studera, det som kostar är kåravgift och ev böcker. Fast till Datorkursen fuskade jag och köpte ingen bok men det fixade sig ändå, det var mest ett sätt att få poäng för sånt jag redan kan. Två kurser till på gång.... Digital bildbehandling där jag har slutuppgiften kvar. Sen börjar en kurs i Java nästa vecka. Hade sökt ett par andra kurser också men kom inte in så jag får göra ett nytt försök till hösten.

Andra dan på jobbet idag, så nu är det bara att hålla sig frisk i fortsättningen. B har också börjat jobba idag. Ute är det grått grått grått, igår tittade solen fram men idag verkar den lysa med sin frånvaro.

2 kommentarer:

  1. Grattis vad roligt för dig! Vad skönt att du börjat jobba igen..själv är jag sängliggande i nästan 39 gradig feber..eller så yrar jag..hostar så förstår att du hade det jättetufft..stor grattiskram så roligt för dig!

    SvaraRadera
  2. Jättekul bild. Visst känns det mysigt med poängen. Kul att göra sånt man vill själv bara för sin egen skull... skulle behöva gå en "ta bra foton-kurs" också...

    SvaraRadera