tisdag 22 januari 2008

Halsfluss!!!

Efter tre veckors förkylning så toppar jag med halsfluss!!! Kände mig rätt ok förra veckan förutom hostan. Var på jobbet i tre dar, mina kollegor som sitter närmast var inte helt övertygade om att det var en bra idé, de vill inte bli smittade. Som tur är verkar de ha klarat sig.

Fick ont i halsen i helgen så i måndags var jag till doktorn och fick antibiotika. Så nu var det väl katten om det inte ska ge sig. Har jobbat hemifrån den här veckan, funkar ju bra med mitt jobb som tur är.

Och som om inte det skulle vara nog så har B varit till doktorn idag, han har också halsfluss. Jag har varit generös tydligen.... återstår att se om dottern får det också.

Det händer inte så mycket här, varvar min tid med att sova, jobba, photoshoppa, lyssna på böcker och kolla på tv eller film. Gjorde klart min fjärde inlämningsuppgift till photoshopkursen igårkväll. Man väljer inriktning för de sista uppgifterna och jag har valt restaurering, dvs att fixa till gamla kort. Se nedan före och efter. Behöver inte skriva vilken som är vilken, hoppas jag ;-)
Jag är rätt nöjd med resultatet. Nu har jag bara den slutliga uppgiften kvar som jag måste fundera lite vad jag ska göra.1 kommentar:

  1. jättefint, vad bra det blev, du är duktig med hanteringen av foton!

    Låter som du haft det tufft med din sjuka, hoppas det ger sig nu för dig, är inte kul att va hängig!
    Stor kram och krya på dig hälsning..till er alla.

    SvaraRadera