måndag 29 september 2008

upp och ner....

Konstigt att allt måste vara så upp och ner, fast å andra sidan skulle man väl inte njuta av de bästa dagarna om det alltid vore så. Igår hade jag en lyckokänsla hela dagen, har rätt ofta det iofs, idag är den borta. Ett mail imorse (jobb) förstörde den här förmiddan.... (tänker inte låta det förstöra hela dan)... precis som om jag inte är medveten om vad jag borde göra utan att bli påmind om det... duuuhhhhh. Men det handlar väl om att skydda sin egen rygg.

Nåja, helgen har varit bra, tränade i lördags, och det kändes jättebra, men sån träningsvärk!!! Sen åkte vi till Jula och köpte
en kattskrämma och satte i carporten. Förhoppningsvis ska det hålla katterna borta från bilen. Den sänder ut ljud på en frekvens som bara hörs av katter och hundar.

Sen blev det en sväng på IKEA, och vi handlade ingenting!!!! Kollade lite på Antonius som nog ska få inreda klädkammaren, men vi måste mäta lite först.

Söndagen skördade vi det sista i odlingslådorna, rödbetor, morötter, squash, med lite potatis, lök och vitlök i ugnen blev det en suverän lunch. Chevreost blandat med creme fraiche passar jättebra till. Plockade lite björnbär hos grannen - med hennes tillstånd - så blev det björnbärspaj också. Mums.

Några bilder från söndagens promenad upp till Trastsjön som ligger en km upp i skogen ovanför oss. Vi gick runt hela sjön och satt en stund på bergknallen mitt över, skönt men lite blåsigt.

Blåbärsriset är jättefint så här års.....
En hel koloni svampar, så fina.
Så här ser det ut hemma hos oss i slutet av september. Det blommar fortfarande, tagetesarna är jättefina, fortfarande några rosor som blommar men det är nog sista dagarna nu. Inatt var det +1 grad så snart så är det slut......

2 kommentarer:

 1. Hoppas lyckokänslan återkommit! Och att kattskrämman fungerar!
  Fina bilder nu igen, vackra motiv och vilken skärpa!
  Fortsätt må gott och hälsa Bernt!
  Kram från Sus

  SvaraRadera
 2. Tack, det är mycket bättre nu. Har varit och tränat och det mår jag bra av. Det var inga nya kattspår på bilen imorse så det kanske fungerar...
  Må så gott du också. HÄlsa.
  Kram

  SvaraRadera