onsdag 29 oktober 2008

Morgonpromenad

Imorse överaskade jag mig själv med en morgonpromenad. B sa att det var -3 grader när han gick, men jag sov ju en stund till, en timme eller så. Jag skulle ut och ta lite "frostiga" bilder, men den mesta frosten hade försvunnit. Men några bilder blev det, de sista? rosorna på Nadia-rosen för i år.

De är så fint med första frosten, har bara varit lite förut. Nu känns det som om det inte är långt kvar tills det blir mera beständigt kallt. Bilen ska få vinterskor på fredag, så att vi är rustade. Det blir ju en resa upp till Jämtland snart när jag ska upp till mamma. Hon ligger på sjukhuset med ett nyopererat knä så jag ska åka upp några dagar när hon har kommit hem.

Fina höstfärger, så häftigt tycker jag.
I grannföreningen är de inte riktigt kloka, hur kan de avverka träden så fult???!!! Lämna stammar på drygt två meter. Hur tänker de? Borde anmäla dem till trädens fackförening eller nåt.

Dimmigt och fint ljus var det imorse, så här ser det ut på vår gata, i slutet av oktober. Körsbärsträden har en helt annan skepnad.

En till, så häftigt tycker jag.

Lite roliga skyltar hittade jag också på min promenad, hmm...
Tja det kan man fundera, tror inte jag vill springa ikapp.

Har jobbat hemma en hel del sista veckorna, lite småförkyld, tränade igår och då var det två veckor sen sist. Det är bara att konstatera att jag måste träna, jag mår så bra efteråt. Liiiite träningvärk idag men det är bara skönt för då känns det att jag gjort nåt.

2 kommentarer:

  1. vad duktig du var som gick ut och gick och bjöd oss på vackra bilder :) verkligen jättefina! ..själv gick jag också idag från Nacksta fram och tillbaks till stan, det var bitigt ute nu och hörde att det var halt uppåt, så ta på sulorna och var rädda om er. Hoppas det går bra med din mamma och allt omkring. Min mamma har ju också op knät för ett par år sen, och det gick bra :) kram och hälsa B

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder, nu igen! Det är verkligen vackert med frost. Ha det gott och hälsa Bernt!

    SvaraRadera