Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juni, 2008

Picnic på udden

Ikväll är det paus från golv och trappan... Härligt väder, trevligt sällskap (fd grannar) och god mat (sushi). Kan inte bli bättre.

Trappan...

Senaste 3 dagarna har jag ägnat mig åt att måla trappan. Dvs demonterat, slipat, grundmålat och målat 2 gånger.

Rosor och semester

Första semesterdagen, Chinatown rosorna har börjat blomma. Tyvärr lite suddig bild med mobilen. Vi har börjat dagen med att inhandla, väv, lim, färg etc för att måla väggen i hallen där garderoberna har stått. Så det kommer vi att sysselsätta oss med idag. Plus flytt av akvarium, fortsatt golvläggande etc.... Det blir nog bra det här.

Golvet...

Vardagsrummet är klart förutom golvlister. Nu ska hallen tömmas så vi kan fortsätta där. Det blir sååå fint.

Glad midsommar!

Så här långt har vi kommit när det gäller golvläggningen. Vardagsrummet är helt tomt och det gamla golvet borta. Nu ska vi börja med det nya. Jättejobbigt var det innan vi fått bort alla möbler, tömt bokhyllorna osv.

Östersunder

Vi kom hem igår, lillebror kom med en bensindunk så vi kunde fortsätta till Östersund, för alla som legat sömnlösa i natt och undrat ;-) Idag har det varit sightseeing runt sommarfina Östersund. Fika vid Utsiktstornet, kollat in alla nya hus som byggs i Härke, ett besök i Sommarhagen mm mm och så till sist Bultvägen. Några bilder blev det också... naturligtvis. Ev kommer det nåt på bloggen senare. Lite molnigare och svalare idag men jätteskönt och bättre fotoväder än när det är full sol. Snart bär det av hemåt, förhoppningsvis inte riktigt lika varmt på tåget som när vi åkte upp, fast det borde det ju inte vara när vi åker på kvällen. Imorgon börjar dagen hos frissan och sedan ska jag träffa mina förhoppningsvis nya arbetskamrater. Wish me luck!!

Soppatorsk

Himla klantigt, hur kunde det bli så? Vi åkte upp till Östersund igår med tåg. Idag lånade vi svärmors bil för att hälsa på min mamma. På väg tillbaka till Östersund så bara dog bilen... Väntar på undsättning nu. Så det blir nog bra. Fast det här kommer vi nog att få höra har jag en känsla av. Men det får vi bjuda på. Gårdagens Lassie: HP Burman åkte med samma tåg och ska åka samma tåg tillbaks. Han satt i restaurangvagnen och sjöng Jämtlandstaus på vägen upp...

Smaka på Stockholm

Hur ska detta sluta. Ute en kväll till...... Chattade med K innan jag åkte från jobbet och hon och hennes man skulle åka in till Kungsan och käka och lyssna på Eldkvarn. Lät kul så jag hängde på. B var upptagen med ett möte ikväll så han kunde inte följa med. Hur mycket folk som helst som synes. Massor av god mat, men långa köer, men vi fick både mat och dryck. Danska smörrebröd med rostbiff och Calamares + vin. Sen var jag nöjd och åkte hem. Det stämde så bra, kom ner till tunnelbanan, hann precis med tunnelbanan, klev av vid Tekniska och klev på tåget. När jag sitter på tåget så ser jag att tåget bredvid åker och varför står det Österskär på det. Vilket tåg sitter jag på egentligen????!!!! Fel tåg. Så det var bara att kliva av och vänta en halvtimme på nästa. Man ska nog inte släppa ut mig på egen hand. Det är nog inte tillrådligt. Förvirrad så det räcker verkar det som...... Men jag kan ju alltid fördriva tiden. Fram med datorn förståss, jag sitter på tåget och skriver det här. Man

Bio

B och jag var på bio ikväll. Flera år sen sist och det märktes verkligen. Det har hänt en del sen sist. Boka biljett via internet har jag gjort förut, så det var ju inga problem. Inte att välja plats heller, men det som var nytt för mig var att man kan välja platser med mera benutrymme. Det trodde jag ju inte att jag hade gjort, men det hade jag fick jag veta när jag hämtade ut biljetterna. Himla bra gott om plats, och stolar som man kan ändra lutning på!!! Det får bli flera biobesök framöver. Just det, filmen då... den var bra, Indiana Jones. Harrison Ford är snygg som vanligt :-) och still going strong. Det är väl laddat för en fortsättning också när han nu har en son också..... På jobbet är det nedräkning, två dar kvar nu, fast jag kanske behöver vara där nån dag nästa vecka också, min efterträdare har haft problem med accesser så vi har inte kunnat köra som det var tänkt. Kort vecka dessutom, på fredag blir det tåg upp till Östersund, ett alternativ när bensinen börjar bli så dyr.