lördag 7 juni 2008

Soppatorsk


Himla klantigt, hur kunde det bli så? Vi åkte upp till Östersund igår med tåg. Idag lånade vi svärmors bil för att hälsa på min mamma. På väg tillbaka till Östersund så bara dog bilen... Väntar på undsättning nu. Så det blir nog bra. Fast det här kommer vi nog att få höra har jag en känsla av. Men det får vi bjuda på. Gårdagens Lassie: HP Burman åkte med samma tåg och ska åka samma tåg tillbaks. Han satt i restaurangvagnen och sjöng Jämtlandstaus på vägen upp...

4 kommentarer:

 1. Soppatorsk beror så här års på vädret! Enl medicinsk expertis (läs Sus)sveper värmen in hjärnan i dimridåer varvid märkliga fenomen uppträder, typ att inte kunna läsa av bensinmätaren. Thats it!

  SvaraRadera
 2. Aha, är det samma fenomen som gör att man kliver på fel tåg också månntro??? Vad säger expertisen? Fast idag så var det ju inte jag som körde så jag är heeeelt oskyldig ;-)

  SvaraRadera
 3. Kliva på fel tåg? Näe, experten menar att det är gammal hederlig tankspriddhet. Man ska vara glad att man har så många tankar som måste tänkas att det ibland leder till dylika små misstag.

  SvaraRadera
 4. ops...ja..shit happens ;)varmt varmt var det...i det tåg jag for i allafall...men det gick åt motsatt håll..kanske vinkade ni ;)
  ha en underbar måndag...å lycka till med nya arbetskamraterna..går säkert utmärkt!

  SvaraRadera