tisdag 3 juni 2008

Bio


B och jag var på bio ikväll. Flera år sen sist och det märktes verkligen. Det har hänt en del sen sist. Boka biljett via internet har jag gjort förut, så det var ju inga problem. Inte att välja plats heller, men det som var nytt för mig var att man kan välja platser med mera benutrymme. Det trodde jag ju inte att jag hade gjort, men det hade jag fick jag veta när jag hämtade ut biljetterna. Himla bra gott om plats, och stolar som man kan ändra lutning på!!! Det får bli flera biobesök framöver.

Just det, filmen då... den var bra, Indiana Jones. Harrison Ford är snygg som vanligt :-) och still going strong. Det är väl laddat för en fortsättning också när han nu har en son också.....

På jobbet är det nedräkning, två dar kvar nu, fast jag kanske behöver vara där nån dag nästa vecka också, min efterträdare har haft problem med accesser så vi har inte kunnat köra som det var tänkt.

Kort vecka dessutom, på fredag blir det tåg upp till Östersund, ett alternativ när bensinen börjar bli så dyr. Dessutom tar det inte mer än 5,5 timme.

Ha det så bra och njut av sommaren!!

1 kommentar:

  1. Ha en underbar sommar du också! :) själv jobbar jag och sliter :) hårt...hälsa B och sköt om dig!!

    SvaraRadera