onsdag 4 juni 2008

Smaka på Stockholm


Hur ska detta sluta. Ute en kväll till...... Chattade med K innan jag åkte från jobbet och hon och hennes man skulle åka in till Kungsan och käka och lyssna på Eldkvarn. Lät kul så jag hängde på. B var upptagen med ett möte ikväll så han kunde inte följa med. Hur mycket folk som helst som synes. Massor av god mat, men långa köer, men vi fick både mat och dryck. Danska smörrebröd med rostbiff och Calamares + vin. Sen var jag nöjd och åkte hem.

Det stämde så bra, kom ner till tunnelbanan, hann precis med tunnelbanan, klev av vid Tekniska och klev på tåget. När jag sitter på tåget så ser jag att tåget bredvid åker och varför står det Österskär på det. Vilket tåg sitter jag på egentligen????!!!! Fel tåg. Så det var bara att kliva av och vänta en halvtimme på nästa. Man ska nog inte släppa ut mig på egen hand. Det är nog inte tillrådligt. Förvirrad så det räcker verkar det som......

Men jag kan ju alltid fördriva tiden. Fram med datorn förståss, jag sitter på tåget och skriver det här. Man blir bortskämd att alltid kunna vara uppkopplad. På gott och ont naturligtvis. Fast det är ändå bra att kunna utnyttja restiden om man vill det.

Inget besked om jobb heller, fast nu har jag i alla fall fått inbokat ett möte tills på måndag för det ena jobbet jag sökt. Har haft en telefonintervju för det jobbet, och det är nog det jobbet jag vill ha, har jvarit på två intervjuer för ett annat jobb också. Så det är riktigta ilandsproblem om jag ska behöva välja :-)

1 kommentar:

  1. mmm...låter mer som om du skulle behöva ha semester än att byta jobb??? har du tänkt på att vara långledig? Pilla tår och titta på molnen kanske?? Inte ägna så mkt mer tid till annat?
    Kram och hoppas det går bra med nya jobbet...

    SvaraRadera