söndag 14 juni 2009

Ännu mera nördigt.....


Som om det inte räcker med en bärbar.... finns faktiskt en till bärbar utanför bilden....
Nåja den ena är sonens som jag har grejat lite med i helgen inte helt klart ännu tyvärr, men svärmors stationära dator blev som ny med extra internminne och check av hårddisken.

Är på väg hem från Jämtland nu, passerat Gävle och det är 7,5 grader. Det har i princip regnat konstant sen vi åkte hemifrån i fredags eftermiddag. Har hunnit med en hel del förutom datorfixande. Hälsat på Bs bror utanför Sundsvall, socialiserat med en annan av Bs bröder + fru igår kväll, hälsat på min lillebror med familj och hälsat på mamma på hemvägen idag.

4 arbetsdagar kvar innan semestern och det känns sååå bra att vi bestämde oss för att åka till Grekland. Söndag bär det av till Rhodos, fast vi stannar inte där utan tar färjan till Patmos samma dag och har bokat rum hos Susanna som vi har bott hos förut. Sen får vi se vad det blir... finns ju många grekiska öar.

Hoppas hoppas hoppas att jag får min nya telefon imorgon :)

Rain, rain go away.....

3 kommentarer:

 1. Nice! Hoppas ni får det underbarast på semestern för regnet det var ju ingen höjdare!
  Varma kramar

  SvaraRadera
 2. "får" en telefon??? ;O) Du har tur du!! :)

  Ha det riktigt gott i Grekland (det brukar ni ju ha!) och hoppas ni hittar nån "ny" trevlig ö. Trevlig resa o hälsa Bernt. Ser fram emot blogg- eller FB-inlägg!

  P.s. Just nu regnar det inte i alla fall, fast der blåser och är nog inte så många grader ute D.s.

  SvaraRadera
 3. Hmm, "får" ju inte telefonen, men FÅR köpa den....

  SvaraRadera