lördag 6 februari 2010

Soffletardag


Idag har vi hemsökt ett antal möbelaffärer för att hitta en ny soffa. Vi har ju hållit på och kollat lite från och till senaste året men inte hittat nåt som kan ersätta vår fina rosa skinnsoffa som börjar bli rätt sliten.

Började på Carlssons möbler i Åkersberga, dit hade vi inte varit tidigare hittade dock inget av intresse. Fortsatte till EM i Å-berga och där hittade vi en soffa som jag blev lite kär i. Ska fundera lite till innan vi bestämmer oss. Har haft lite funderingar om det ska vara med eller utan schäslong, men det blir nog utan, bättre att köpa en pall till tror jag.

Fortsatte till Stalanders i Täby, men då var vi ju fortfarande (i alla fall jag) rätt inställda på soffan vi sett så inget annat dög. För att orka fortsätta vårt letande så åt vi lunch i Täby. Fortsatte till Barkarby och ett besök på Mio, inget riktigt av intresse där heller.....

Sen bytte vi inriktning och gick in på Media Markt istället, har ledsnat på min stationära dator som piper och B har ledsnat ännu mer tror jag. Fruktansvärt enerverande, dessutom inte hela tiden utan bara då och då. Så nu blev det en ny stationär dator till mig, en riktig värsting så nu återstår bara att installera allt.

Blev en sväng på IKEA också när vi ändå var i faggorna sen avslutade vi med Bauhaus för att kolla på en duschkabin, vi måste köpa en sån dit vi flyttar.

OBS! Soffan på bilden kommer vi inte att köpa. Den finns på MIO i Barkarby för den som är spekulant.

1 kommentar:

  1. haha...jag trodde det var den du fastnat för ;)...nå inte riktigt din stil kanske :)..men har också funderat kring soffa med divan, och kommit fram till samma sak som ni gjort...bättre att ha en pall att flytta på, för då kan man ju ha en extra plats att sitta på om det kommer fler tycker jag...men har ännu inte hittat "drömsoffan"..den jag har haft i svall ska säljas i vår, för den är helt fel i stugan..bra med sängen men passar inte in där..det är svårt med soffor tycker jag..ha en fin söndag :) kram

    SvaraRadera