onsdag 2 oktober 2013

En intensiv dag

Fast egentligen började det ju redan i natt, konstaterade vid halvelva igårkväll att ett jobb i nattens körning gått fel. Så det var bara att börja rota i det. När allt går som det ska har jag ett jättelättsamt jobb och som tur är är det så för det mesta.

Vid 2 gav jag upp, konstaterade att jag behövde assistans av andra som inte jobbar natt. Ny månad och nytt data kan ställa till det.

Påminner nästan lite om gamla tider när jag ansvarade för faktureringskörningarna på företaget, skillnaden var ju att då måste jag åka in till jobbet när jag blev uppringd. Det var ett stort steg när jag fick ha en dator hemma för att slippa åka in. Det här var ju före de bärbara datorerna. Hmm det har hänt en hel del på mina 28 år i IT-världen.

Det löste sig i alla fall, men det tog lite tid. Hade tänkt åka in till jobbet idag men kom aldrig i väg. Men i morgon ska jag göra det.

Fast jag har ju haft sällskap på hemmakontoret den här veckan. Bernt har jobbat med sin högskolekurs och jag jobbat. Riktigt mysigt även om vi inte pratar så mycket, det är närvaron som räknas.

För övrigt är livet rätt ok, mår bra och känner mig lite lycklig. Har blivit av med en energitjuv och det känns att min energi håller på att återvända. Har för många idéer och mycket jag vill göra :)

Sonen har opererats idag, fick ett sms från honom att det gått bra men att han hade ont. Skönt att det gått bra smärtan går ju över, känns lite jobbigt att vara långt ifrån då, men så är det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar