söndag 6 oktober 2013

Sen sist


Idag har vi varit till Länsmansgården här i Åkersberga och tittat på konst. Den här helgen har ett antal konstnärer öppet hus och visar upp sina alster antingen i sina egna ateljéer eller också som andra i Länsmansgården. Fina tavlor och roligt att prata med konstnärer.

Roligast och mest inspirerande var att besöka Nillans atelje, hon både målar och väver. Väver gobelänger från sina målningar. Väv-suget dök verkligen upp när jag såg hennes vävstol och alla fina garner som hon dessutom färgar själv för att få rätt nyanser. Får klappa om min vävstol och kolla in vad som hänt på mattrasefronten, har fått en massa som jag inte sett ännu, senare i veckan.

Sen åkte vi runt i Roslagen på ställen vi aldrig varit förut, det är verkligen fint nu med alla färger på träden. Finns många fina ställen där man skulle kunna bo också, priserna är fina eller i alla fall höga också.

Sonen mår bra, men har ont, han ska vara hemma ett par dar till och det gör han rätt i tycker mamman.

Träffade Di i torsdags, vink vink. Jättekul, vi satt och pratade några timmar och tiden gick jättefort. Känns inte som att det är så länge sen vi träffades senast och vi har alltid mycket att prata om.

I övrigt en lugn vecka som bestått av en massa trevliga möten med människor, garnshopping till vantar och mössa till sonen och en massa stickat förutom att jag faktiskt jobbat då.

Nästa vecka blir en rolig vecka, ska ut på en liten road-trip och det blir några stopp på vägen, lunch med P-Lo, fotande med fotonördarna på jobbet, mm mm.... 

2 kommentarer:

  1. Tack det var mysigt! Kram och var rädd om dej!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack du också! Lycka till med studierna. Kram

      Radera