söndag 2 februari 2014

Wind of change...

Känns som om det blåser förändringens vindar, månntro vad det kan leda till?

Kanske dags att gå vidare och avsluta sånt som inte känns bra och inte ger mig något.... Mycket att fundera på. Har tagit ett steg i dag som faktiskt förvånar mig själv. Återkommer om det när jag vet mer om det leder till något.

Helgen har varit bra, dottern kom hit igår och vi åt gott och drack lite vin. Som vanligt blir det en hel del intressanta diskussioner när vi träffas om allt mellan himmel och jord. Jag är ju i minoritet med alla lärarna i familjen, förstår inte hur det kunde bli så..... Fast både Bernt och barnen är ju rätt duktiga på datorer också så helt missanpassade är de ju inte ;)
Sen dissade vi Mello, alltid lika kul. Var inte riktigt nån låt jag fastnade för. Kanske bättre nästa vecka.

I övrigt är livet rätt ok.

Februari nu och det finns en hel del roliga saker att se fram emot. När det inte blev Oslo passade jag på att anmäla mig till en kurs i broderi. Det ska bli jättekul. Sen lite roliga/intressanta seminarier, Syfestival + andra aktiviteter med trevliga människor.

2 kommentarer:

 1. Hej Elisabeth
  Jag är så imponerad över hur händig du är. Själv brottas jag med mitt dåliga samvete. Här ligger hur mycket fina garner som helst som aldrig blir något av. Jag kan ju inte sticka hahahaha
  kram Åse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Åse. Mm det är ju så roligt, har typ alltid hållit på med det. Vill du ha nåt stickat av dina fina garner? Eller också kan vi sticka lite när vi kommer till vingården... :)
   Kram

   Radera