onsdag 2 april 2014

Idag.....

Idag har jag avverkat min andra dag på nya jobbet och det känns jättebra. Alla är trevliga och hjälpsamma fast väldigt upptagna. Men det är ju anledningen att de anställt mig för att de behöver mera resurser. Tar lite tid att fixa behörigheter osv och så är det en massa administration som ska fixas. 

Lite mera Visby. Kanske blir en resa dit i sommar också. Kanske finns en möjlighet att jag kan följa med Bernt dit i sommar när han ska dit för jobbet, det vill jag gärna göra :)

Fin graffitti i Visby alldeles bredvid Yllet där jag handlade garn.

I övrigt så packar vi, nåja, mest Bernt då. Jag är mest trött av alla nya intryck på nya jobbet. 
Igårkväll rensade vi ut en stor del av våra fysiska böcker och åkte och lämnade in dem till second hand. Jag kommer aldrig att läsa om dem och jag lyssnar ju mest på böcker numera. 

En fördel med nya jobbet är att jag får mer tid till att lyssna på böcker. Lyssnade klart på tredje boken av Sofie Sarenbrant idag, gillar hennes böcker. Hann börja på den fjärde och så har hon kommit ut en alldeles ny också. 

Nej nu får det bli sängen för mig. Jobbar på att ta mig upp i vettig tid och ta mig till jobbet. Har ju haft en rätt soft tillvaro med lugna morgnar men nu är det slut på det. Dessutom omställning till sommartid. Vad nu det ska vara bra för?? I det fallet är jag nog lite bakåtsträvande....

2 kommentarer:

 1. Härligt att du fått ett bra första intryck av nya arbetsplatsen!
  Och att åka tillbaka till Gotland verkar vara en bra idé, en fin ö. Jag har ju egentligen bara sett Visby, lite runt stan, norra ön och så Fårö.
  I mitten av maj blir det en vecka i Schweiz för min del, å som jag längtar. Det blir en intensiv vecka med mycke släktumgänge men förhoppningsvis lite vandring också.
  Har börjat blogga lite mer igen, försöker hålla i det nu.
  Ha det gott och lycka till med flytten. När får ni flytta in?
  Hälsa Bernt. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sus, ja det känns jättebra. Fick ett positivt intryck på intervjuerna redan annars hade jag nog inte ens övervägt att börja där.
   Härligt att du åker till Schweiz igen.
   Kul att du börjat blogga mera. Följer din blogg via RSS tyvärr så är jag dålig på att kommentera men får väl bättra mig.
   Vi får lägenheten den 16:e och tänker börja flytta den 17:e. Blir spännande eftersom vi inte ens vet hur lägenheten kommer att se ut när den är klar.
   Kram

   Radera