tisdag 29 april 2014

Sen sist...

Lite sliten och trött efter flytten men börjar återhämta mig. Säger väl som jag brukar efter en flytt "aldrig mer" haha. Fyra år sen sist och kanske minst lika länge till nästa gång.

Himla fint bor vi i, lgh har stora fönster med mycket ljus, dessutom helt nyrenoverad.

Köket.

Min egen walk-in-closet :)
Bra med förvaring, 2 garderober i varje rum och 2 klädkammare. Jag la beslag på den mindre. Har fyllt den med kläder och rensat ut en massa.

Fyller på med nya kläder istället för de jag kastat/skänkt till en insamling.

Vi gick ner till centrum i lördags och det gick in på Zizzi för att titta. De har fantastisk personal där som letar fram kläder utifrån vad som passar och vad man tycker om. 1 klänning, 4 toppar och ett par tights kom jag ut med. Köp 3 plagg betala för 2 dessutom :)

Min största fokus nu förutom flytten är nya jobbet. Hitta bästa resvägen/kommunikationer. Mini får vila i garaget. Nu är det kollektivtrafik som gäller.

Att komma in i nya jobbet har gått jättebra tycker jag. Efter att ha fått ordning på allt administrativt med dator, behörigheter osv så flyter det på. Roligt jobb där jag får klura på lösningar och lär mig en massa nytt hela tiden. Snart har det gått en månad.

En annan bra sak med nya jobbet och att jag åker kollektivt är att jag rör mig mera. Jag kommer upp i 8-10000 steg per dag utan att anstränga mig så jag får min vardagsmotion utan ansträngning. Ska börja gå ut en sväng på lunchen också, nära till vattnet och en massa fina båtar så det är perfekt.

Livet är härligt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar