tisdag 27 december 2016

Florida - Fort Myers

Efter en helt ok flygresa med en mellanlandning i Düsseldorf kom vi fram till Miami vid halv 3 på eftermiddagen. Lite köande för passkontroller, hämta hyrbilen sen begav vi oss mot Fort Myars som är första stoppet på resan. Rätt trötta efter att ha rest en hel dag blev det en tidig kväll.  Vi reser hela familjen, dvs Bernt, jag, Jörgen, Erika, Jennie och Tommy. 


Vaknade tidigt på fredagsmorgonen till den här vyn utanför vårt rum.

 Bernt och jag bodde längst ut till höger, vi satt ute och åt frukost och softade på kvällarna. På andra sidan mot gatan finns pool och solstolar. Ett jättebra boende, bra utrustade rum med kokmöjligheter. Kajakerna på bilden lånade vi och var ut och spanade efter delfiner och sjökor men såg inga tyvärr.

 Efter frukost åkte vi till Sanibel, en ö som är känd för sina snäckor. Gott om fåglar finns det överallt också. Vilken sort det här är vet jag inte, nån som vet får gärna berätta.

 Jörgens kreation på stranden som han tillägnade Erika.

 Här är vår samling av snäckor, de får följa med hem allihopa.

 Fin vy över havet
 Silhuetten av FortMyers långt borta.

 När vi var nöjda med badandet åkte vi till Fort Myers och åt en sen lunch på ett ställe som låg nere vid stranden. God mat och trevlig personal. Mera folk på stranden där än på Sanbel.

 Jennie och Tommy.


6 kommentarer:

 1. Så mysigt! Fina bilder som vanligt😊Hoppas ni får lika fina dagar framåt . Här är grönt och 0 gradig. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Di. Vi har det helt fantastiskt. Underbart att vara här. Vänliga människor, fina stränder, god mat, hela familjen samlad. Kram<3

   Radera
 2. ser fantastiskt ut!

  SvaraRadera
 3. Se upp med snäckorna bara. Så den inneboende "flyttat ut" annars blir det likdoft i resväskan. Fråga Maggan. :D

  SvaraRadera