onsdag 19 september 2007

Funderingar i tunnelbanan

Hur har man tänkt här? Vill man först uppmana ungdomar att lägga sina pengar på spel så att de sedan kan söka hjälp hos Maria-kliniken för spelberoende? Eller är det jag som missuppfattar budskapet eller är det är en ren slump att de hamnat bredvid varandra.


Gjorde en annan intressant iakttagelse igår i tunnelbanan, på väggarna i rulltrappan är det alltid annonser för olika saker, nu peppar man för Desperate Housewives som började igen igår. Av ca 10 bilder i tunnelbanan är varannan en bild på Ewa Longoria i en tjusig rosa klänning, fast det fanns inte så många kvar. Sitter de numera på nåns vägg eller???
Annars är det rätt mycket just nu, jobbet tar tid, inkräktar på fritiden ;), skulle vilja ha några fler timmar på dygnet just nu för det är så mycket jag vill göra. Sova måste man ju också.

Imorse var jag in på en affär för att ta foton för fotoprojektet, tyvärr så blev nog inte bilderna bra så jag får tänka om. Veckans teman är Stark och färgstark. Har lite idéer men man måste ju hitta motiven också.

Min nya dator är jättebra, börjar så smått komma sams med Windows Vista också fast den gör inte riktigt som jag vill ännu. Sen tar det tid att installera program osv, men det blir nog bra så småningom.

I helgen får vi besök från Östersund, S och A-L kommer ner. Ska bli jättekul. Vi har pratat om det så länge och nu blir det äntligen av :)) Får se vad vi hittar på, finns massor att göra.

Ute är det en strålande höstdag, +4 grader imorse men jättefint att se solen gå upp över trädtopparna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar