fredag 7 september 2007

Äntligen fredag

Så skönt att det är fredag, skönt med helg, även om vädret inte verkar bli så bra. Fast då får vi tid att fortsätta få i ordning med hyllor i vardagsrum och arbetsrum. Fixade till klockan ett i natt så det är väl därför jag är trött. Sov gott på bussen till jobbet imorse, det var mycket trafik så det tog lång tid, men då hann jag ju sova lite längre istället.

Gick från jobbet rätt tidigt för att hitta bilder till fotoprojektet Fem Fotografer. Jättesvåra teman den här veckan men det ska väl vara en utmaning. Nu har jag lagt upp två bilder som jag är rätt så nöjd med i förhållande till den tid jag lagt ner. Fast om jag får några röster återstår att se.
Skönheten ligger i betraktarens öga.

Nedan några av dagens bilder.

En bild från Humlegården, tar bussen därifrån när jag åker hem. Var tidigt ute så jag gick en sväng och tog några bilder. Det är så fint med alla stora träd.


Gick till en tunnelbanestation längre bort när jag åkte hem, passerade detta på vägen, grafitti kan vara häftigt på sitt sätt.
En konstrast till bilden ovan.


Idegran tror jag det är med bär.

1 kommentar:

  1. Fina bilder du fått till! Humlegården ser så inbjudande ut, precis sådär harmoniskt en fredag em kan vara! Lycka till med arbetsrummet :)Å ha en underbar helg.

    SvaraRadera