tisdag 25 september 2007

Fotoprojektet


En av mina bilder för vecka 4, tema Stark. Fick inga poäng rätt många röster, men kritiken från domaren, Jonas Söderström, och kommentarerna är rolig läsning.
"Rent tekniskt är chilifrukterna (bild 5) utan tvekan veckans bästa bild! De har det som kedjan saknar: kontrast och fylliga, lysande färger. Och det som flera av de andra saknar djupet från förgrund till bakgrund. "

Är rätt nöjd med bilden, det var svårt att se i displayen på kameran, rött är svårt att se. Det ser ut som om bilden blir överexponerad så resultatet blev en överraskning när jag tittade på den i datorn.

I helgen har det blivit massor med bilder, hade besök från Östersund, A-L och S. I lördags var vi in till city och gick i Gamla stan sedan åkte vi ut till Rosendals trädgård. I söndags tog vi en promenad ut till udden vid Runö, kanonväder, jätteskönt att sitta ute på klipphällarna och fika.
Det kommer lite bilder så småningom.

Letar efter bilder för veckans teman som är Arbete och Vardag i fotoprojektet. Tog några bilder på väg till jobbet i morse, får se om nån blev bra.

1 kommentar:

  1. Chilibilden är ruskigt läcker!

    I övrigt: TACK för senast, vilken trevlig helg! Runö, både skolan och udden, är verkligen en höjdare.

    SvaraRadera