torsdag 8 november 2007

Diwali-fika


Idag har vi haft Diwali-fika på jobbet. Diwali är en indisk högtid ungefär som jul och man firar i tre dagar, idag är det helgdag i Bangalore och Hyderabad så de som jobbar där är lediga idag.

I Indien firar man med massor av sötsaker, fyverkerier och byter presenter. Här bjöd de på Princesstårta. Alla indier som kommer hit lär sig vad "fika" är för något och lägger till det i sitt ordförråd.

Det är rätt många nationaliteter här på jobbet, projektledaren och en hel del i projektet är från Indien, jag sitter med en portugis, en engelsman och en indier som bor i England. Får träna min engelska varje dag så den blir ju bättre och bättre.

Just nu är det jättemycket att göra, nästa helg är det produktionssättning av alla ändringar som gjorts i den här releasen så det är mycket som ska förberedas. Fast det är kul när det händer nåt. Tror jag har någorlunda koll på läget, det är första releasen som jag är med och mycket att hålla reda på.

I helgen får vi besök av lillebror med sambo och son. Kul. På söndag ska vi titta på Monster Jam i Globen. Sen får vi se vad vi hittar på på lördag......

1 kommentar:

  1. OK... då vet jag vad det betyder...

    SvaraRadera