måndag 5 november 2007

Helgen + photoshoppande

Före och efterbilder till första inlämningsuppgiften i Bildbehandlingskursen.
Före-bilden har jag bara lagt på skärpa och sparat för web-publicering. En jättefin solnedgång förra veckan vid Brunnsviken där jag var på kurs.
Efter-bilden har jag beskurit lite och rätat upp horisonten, justerat färgerna lite. Kanske aningen för mycket men den blev rätt häftig tycker jag.

PhotoShoppande är jättekul, lätt att bli sittande många timmar. Har kommit till lektion 4 nu så jag ligger lite efter, men det tar jag igen, nu är jag på gång. Sen är ju fördelen att man kan jobba i sin egen takt och titta på lektionerna när det passar mig. I höst är vi drygt 1100 som går kursen, till våren är det 1752 sökande!!! Jag rekommenderar kursen till den som vill lära sig mer om bildhantering och PhotoShop.

I helgen var vi till Östersund, det gick mycket snabbare med nya vägen. Två timmar till Tönnebro istället för närmare tre. Såååå bra.
Hann med en hel del i helgen, hann träffa släktingar både i Östersund och Hammarstrand- Kollade in den nya "Hollywood-skylten" också, men den syntes lite dåligt eftersom det snöat.
För den som undrar så har det med Allt för Byn att göra. TV3s satsning på att göra en föreställning med 10 herrar från Hammarstrand. Premiären är imorgon på Intiman.
Lillbror med sambo åker ner tillsammans med en massa andra i bussar från Hammarstrand.

1 kommentar:

  1. PhotoShop verkar vara jättekul, man kan väl göra nästan vad som helst med bilderna, eller? Förstår om du blir sittande! Solnedgången var häftig!

    SvaraRadera