lördag 10 maj 2008

Fantastiskt!!!

10 års garanti på engångsgafflar i plast!! Så om jag diskar och använder en plastgaffel i tre år och går tillbaka med den så får jag en ny. Fast nu tror jag ju att de flesta slängde gafflarna när de ätit klart.

Har jobbat idag, extra länge dessutom. Fast jag jobbar ju ändå rätt kort tid mot andra som jobbar hela dygnet. Det blev lite förseningar så det drog ut på tiden. Jag har i alla fall gjort mitt bästa för att fixa allt så bra som möjligt så att de verkligen ska sakna mig vid nästa prodsättning.
Mina dagar är räknade i projektet, nitton dagar kvar, sen får vi se om det dyker upp nåt nytt eller om det blir en låååång semester.

Typiskt att man ska jobba också när det har varit riktigt sommarväder, får hoppas det blir fint i morgon också så jag kan sitta i hammocken och njuta av tillvaron.

Nu är det sovdags, ha en skön pingst. Fast pingsten känns ju inte som nåt annat än en vanlig helg nu när de flyttade helgdagen till 6 juni. Som dessutom är rätt fånigt, vi har inga tradioner för det, inget frihetsdatum att fira. Det känns mest som om man försöker skapa nåt typ 17:e maj. Lite norgekomplec kanske....2 kommentarer:

  1. Där ser man! Ni kommer att ha gratis engångsgafflar i 10 år alltså, det är bara att reklamera på vartefter de går av. Intressant affärsidé till kundens fromma!

    SvaraRadera
  2. Håller med om att 6 juni är en onödig helgdag. Annandag pingst däremot gjorde ju att det blev långhelg för många.
    För övrigt är det himla roligt att följa killarna som cyklar tandem till EM, de har en jättebra blogg!

    SvaraRadera