onsdag 7 maj 2008

Senaste veckan i bilder

Körsbärsträden har börjat blomma på vår gata, får hoppas att det blir många goda körsbär också. Bilden togs vi innan vi påbörjade resan norrut 1 Maj. Lite småförkylda men vi åkte i alla fall. B däckade när vi kom fram och sov mest hela fredagen.

Första stoppet blev i Uppsala, där vi uppvaktade sonens flickvän som fyllde år den 27:e och som också åkte med oss till Östersund. På bilden är den fantastiska farkosten som ska ta grabbarna till EM. Kolla gärna in hemsidan och bloggen på Expressen. Just nu befinner de sig nånstans vid Vättern, kansek i Gränna och äter polkagrisar :-) Vem vet.

På lördagen åkte jag till Hammarstrand, B stannade i Ösd, fortfarande jätteförkyld så han ville inte smitta ner min mor. Hälsade på lillebror på tryckeriet och kollade in svägerskans nya tuffa bil. En riktigt maffig sak.

En fin bild tagen från bron över Indalsälven in till Hammarstrand, det var så stilla vatten och jätten eller elefanten sover gott.

Utanför porten till mammas hus, ser rätt roligt ut. Ingen av dem är hennes, hon går för egen maskin. Det blev en tur upp till Överammer också och vid Stadsberget hade vitsipporna börjat blomma så vi plockade en bukett.

På väg tillbaka till Östersund stannade jag vid Stadsberget och tog några bilder. Blå skymning.
Söndag gjorde vi två snabbvisiter hos B:s bröder innan vi åkte hemåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar