torsdag 29 maj 2008

Indier mm...

Jag ska nog bara jobba med indier i fortsättningen. ;-)
Imorse när jag kom till jobbet pratade jag med en kille som kom till Sverige i måndags, jag hjälpte honom att få sin dator osv. Det blev prat om familj osv och han har familjen kvar i Indien men de kanske ska komma hit senare när frun fått sitt andra barn. I varje fall så frågade han om jag har barn. Jag berättade att jag har två barn 25 och 24 år. Då tittade han bara på mig och sa, men du ser ju inte ut att vara äldre än 30 - 35.....
Dessutom så sa en annan kille det för ett par veckor sen, samma sak. Så jag känner mig ung idag... Jag tror ju inte riktigt på dem men det är kul ändå :-)

Nu är det bara en vecka kvar med "mina" indier, håller på och lär upp min efterträdare. Fjärde gången jag lämnar över mina arbetsuppgifter till indiska kollegor. That's life!
Tyvärr så fick jag ju inte åka till Bangalore den här gången, såååå tråkigt!!!

Började dagen med trevligt promenadsällskap från Midsommarkransen, sen har det blivit mera promenerande eftersom jag gick ner till Kista centrum från HK och sen blev det mera gående eftersom det var omöjligt att ta sig till Danderyd med buss eftersom de stängt av delar av E4:an och halva stan pga FN-besöket. Imorgon blir det tandläkarbesök och arbete hemifrån.

Efter lunch åkte jag till Kista för att fika med en teamleader och prata om ev nytt jobb/uppdrag, har varit på intervju tidigare det känns väldigt positivt. Har två jobb på gång så vi får se om det blir något av dem.

PS! Hibiskusen finns hos svärmor och blommade så fint när vi var där för några veckor sedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar