Fortsätt till huvudinnehåll

Äntligen....


Nu är den här! Min nya telefon, har väntat sen i februari på att den ska komma. Hade reserverat den på tre ställen för säkerhetsskull och Telia i Kista var först med att höra av sig så efter jobbet åkte jag ner och köpte den. De andra har inte hört av sig så då fick de väl inte in tillräckligt många antar jag, hamnad på kölista så det är fler än jag som väntat :)

Amälde mig på SonyEricssons sida att jag ville ha mail när den fanns ute i handeln och fick ett mail för ca två veckor sedan... ringde runt för att höra var man kunde köpa den, men den fanns ju inte. Två dar senare fick jag ett nytt mail från SE att de hade var ite lite för ivriga och annonserat den..... men idag var det på riktigt.

W995, har "allt", walkman, 8mpx kamera, 8gb minne, gps..... och så kan man ringa på den ;)
Nej nu ska jag leka lite med min nya leksak.

Kommentarer

  1. Haha...du är ju kul du ;) hoppas den blev till belåtenhet! Kram

    SvaraRadera
  2. Snygg och kul, men jag då...
    nåja, jag e int avunnsjuk int

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Periocular dermatit

Jag har haft utslag runt ögonen sen i våras och har smörjt med kortisonsalva eftersom det var det som min husläkare skrev ut. Det har inte blivit bättre utan varit kliigt, rött och irriterat. Inte så kul heller även om det inte synts så väl tack vare glasögonen. Har trott det varit allergi och eksem och provat att utesluta olika livsmedel men inget har hjälpt. Gjorde ett allergitest också som inte visade nåt. Förra måndagen fick jag nog och tänkte boka en tid hos husläkaren men valde istället att utnyttja jobbets sjukvårdsförsäkring och fick en tid samma dag hos en hudläkare samma dag. Han tittade på mina utslag och sa att det är inget eksem eller allergi utan något som heter Periocular dermatit. Intressant fall dessutom eftersom jag har det mesta runt ögonen, vanligast runt munnen och då heter det Perioral dermatit. Han fotade mina utslag för att använda i utbildning. Tyvärr så vet allmänläkare sällan vad det är och skriver ut kortisonsalva vilket bara gör det värre. PD är

Gardiner

När vi beställde växthuset köpte vi till solskydd som ska reflektera värmen och ljuset. Men den kändes rätt tråkig så det fick bli spetsgardiner från IKEA istället. Vi använde vajrar som vi spände i taket och på väggen där taket börjar. Satte fast gardinerna med klämmor och hängde på vajrarna.   Så här blev det. Superbra tycker jag, är så nöjd. Både mysigt och skyddar mot solen.  Inifrån växthuset.  Utifrån ser det ut så här. Vi har redan tillbringat ganska många kvällar här med ett glas vin och bara njutit. Så härligt när något blir så bra som man tänkt sig. Plantorna verkar också trivas och växer som tusan.

Mina nya glasögon då....

Jag är nöjd :) Ser bra dessutom.....