måndag 21 februari 2011

Måndag

Första dagen avklarad på nya uppdraget, känns kul, träffar både nya människor och gamla bekanta. Mycket som ska fixas så här i början, har i alla fall fått en dator och tillgång till mail, sen är det ju en massa med behörigheter i vanlig ordning när man börjar nåt nytt. Men det blir nog bra. Måndagar är mötesdag tydligen, 3 möten på eftermiddagen, intressant och lärorikt.

Vet inte riktigt hur jag tänkte imorse, meningen var ju att jag skulle lämna bilen på infartsparkeringen och åka roslagsbanan, men så var det fullt där, på infartsparkeringen alltså, så då fick jag den briljanta (?) idén att åka in till Universitet och parkera och ta tunnelbanan därifrån, inte smart en måndagsmorgon när det kommit tre snöflingor och blivit halt !! på vägen. Nåja när jag väl var där gick det snabbt, meningen var ju att jag skulle vara där vid nio men klockan var närmare halvtio när jag kom fram. Samtidigt kom mina tillresta kollegor från norr och söder så det gjorde ju inget att jag var sen.

Åkte och tränade efter jobbet med BG men det blev inte så länge, kroppen ville helt enkelt inte, kanske en protest mot att den fick lyfta en massa exta i lördags.... Men en stund på gångbandet i alla fall, den bästa motionen är ju trots allt den som blir av.

Nu får det blit sängen för mig, är jättetrött, natti alla vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar