onsdag 6 april 2011

Konstigt....

Idag tog jag "bus-bilen" till jobbet :) har lämnat in den för en heltvätt, dvs både invändigt och utvändigt. Har blivit lite eftersatt med biltvättandet i vinter när det varit så kallt och så länge och vi har ju varken garage eller motorvärmare där vi bor. Jo just ja, vi har ju faktiskt ett garage, men tveksamt om bilen går in även om det är tomt, vilket det inte är just nu :)

Konstigt att jag nästan längtar till jobbet för att få fortsätta programmera. Verkar finnas ett uppdämt behov av att utnyttja hjärnan. Kanske snart kan ta mig an iPhone-programmeringen på allvar. 

I eftermiddag är det dags att uppdatera naglarna, dagens svåra beslut, vad blir det den här gången?? Känns som ett typiskt i-landsproblem.

4 kommentarer:

 1. Påskkycklingar kanske, och en häxa? Kan bli snyggt eller?!
  Kul att går och känns bra med programmeringen.
  Kram på dig och hälsa Bernt.

  SvaraRadera
 2. Påsktema helt klart!! Du kan limma fast färgglada fjädrar kanske? (så kanske du kan använda händerna som dammvippor.... praktiskt OCH snyggt) :P

  SvaraRadera
 3. Attans då att jag redan gjort naglarna och det blev inga kycklingar häxor eller fjädrar. Fast tänk vilken succé om jag kom till jobbet med fjädrar på naglarna.....
  Ni har så kreativa idéer :)
  @Vera ett tips inför påsken kanske.

  SvaraRadera
 4. Ooh så glad jag blir när jag läser dotterinlägg...

  SvaraRadera