lördag 9 april 2011

Makro

Idag fick det bli makro-objektivet på kameran. Funderar på om jag ska välja ett objektiv för dagen och sen använda det. Kanske ett sätt att utveckla fotograferandet. Vi har ett fast 50mm som jag knappt använt. borde vara en kul utmaning. Finns fö en grupp på Flickr där man bara använder 50mm och sen ska alla bilder beskäras så de blir kvadratiska....

Bernt har tvättat fälgar till alla hjul, så fina blir dom då. Jag gjorde ett nytt besök på däck-verkstan med den andra bilen så nu är klart. 

Ner på byn och fikade med agilitynörden, makron och cappuccino för mig. Har aldrig ätit makrons så det var en ny upplevelse, dock inget jag kommer att sukta efter.

Lite krypande i rabatten utanför huset för att fota krokusar med makro. 

Häftiga färger på de fina krokusarna

Mmmm gott en favvo.

Blev en ny topp till mig nere på byn, fina färger som passar till jeans och min kavaj jag köpte för ett tag sen. Är visst inne med blommigt i vår.

En titt i vitrinskåpet och vår fina vovve. En tax egentligen, men den påminner mycket om vår cocker Bennie förutom att han var vit och brun.

Fina glas från Kosta bor också i vitrinskåpet. 

Bubbles....

2 kommentarer:

  1. Hm, makroner är ingen höjdare... Men kul idé att fota med ett objektiv per dag :)

    SvaraRadera
  2. Mmm när det gäller objektiv så har jag väldigt svårt att släppa mitt 18-250 så jag behöver verkligen prova nåt mer. Nu har vi ju inte sååå många objektiv men lite kan jag ju variera mig.

    SvaraRadera