fredag 20 maj 2011

Studiebesök mm

Först en massa jobb så klart, ägnade en stor del av dan till att fundera varför programmet jag håller på med inte gör som jag vill...... idag ska jag visa vem som bestämmer ;)

Gick tidigt från jobbet vid 4, så här fint var det ute på Gärdet då.

Hit var jag på väg för att få en guidad visning av lokalerna, anordnad av fotosektionen på jobbet, och för att träffa en tjej från gymnasietiden som jag spårat upp. Hon väntade i receptionen när jag kom dit och det var inga problem att känna igen henne :) Men först studiebesöket då...

Den långa korridoren utanför alla studios, den har man ju sett på tv nångång.

Taket i studio 1, den största studion som är på 1000 kvm. Jag blev så fascinerad av alla lampor och saker som satt i taket. De programmerar man och sen sparar man inställningarna i en databas så har man ljussättningen för just det programmet.

Här är nåt på gång, ett program inspelat idag och här förbereds för nästa.

Bolibompastudion fick vi inte gå in i, tydligen inte draken heller ;), vi fick bara kika in där.

Här demonstrerar vår guide hur väderlekstavlan fungerar. Han berättade att förut hade de en blå bakgrund eftersom John Pohlman alltid hade gröna kavajer, sedan när han slutade så bytte man till grön bakgrund, annars kan ju t.ex jeans och annat blått försvinna i rutan.

Efter studiebesöket väntade AL på mig och vi gick ner till Djurgårdsbron och käkade. Massor att prata om, vad som hänt sen vi träffades senast för 100 år sen, eller vad det nu är. En jättetrevlig kväll.

Önskar alla en fantastisk fredag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar