söndag 22 maj 2011

Hårmonster mm

Det bor ett hårmonster i vår duschkabin, nån som gör kabinen till ett fotbad eftersom vattnet inte rinner ut. Idag blev jag Super Mario för en stund och nu rinner vattnet igen. Men man får vara på sin vakt så inte hårmonstret tar över igen....

I Uppsala blommade syrenerna, tiden mellan hägg och syren är inte så lång.

En fin lyftkran mot en klarblå himmel förevigas också. Åkte förbi Maskinexpo i Barkarby idag men stannade inte och fotade, men där kunde jag ju fått mitt lystmäte på stooora maskiner.

Midsommarblomster utanför vårt hus.

Mycket fina blommor på vår balkong, blev några fler idag efter ett besök på Plantagen. Lite annat också eftersom Bernt skulle på MediaMarkt och köpa en sak till sitt jobb. Var lite sugen på att utöka minnet på min Mac Book Pro till 8 GB, har 4 idag, men de hade inga såna minnen hemma. Tycker det är lite segt när jag kör Lightroom och PhotoShop på den. Men köpte en sladd i alla fall, en svart blev det så nu kan jag använda mobilen som modem ;)

Blir fyradagarsvecka för mig, har tagit ledigt fredag eftersom jag har timmar som förfaller om jag inte tar ut dom innan sista maj. Ska bli skönt.

Så var det dags igen, askmoln, fast den här gången är inte jag drabbad...

Önskar alla en fin vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar