fredag 16 april 2010

När saker och ting inte blir som man tänkt sig....

.... så får man tänka om.

Hade inte riktigt koll på läget igår, åkte ut till Kastrup för att åka hem men då var mitt plan inställt + alla andra också om man inte ville åka till Paris eller nåt annat trevligt ställe. Hade hört nåt vagt om att flygen i England var inställda men inte reflekterat mer över det.

Jag var i alla fall inställd på att åka hem, hade lite ont i halsen på morgonen och sen hade jag känt mig rätt trött hela dan så jag såg fram emot en tupplur på planeet och sen hem
Jaja, efter att ha försökt ringa flygbolaget så ringde jag B för att be honom kolla om det fanns några tågbiljetter, utsålt, utsålt, utsålt.

Hade ingen lust att åka tillbaka till Köpenhamn heller så jag kollade på automaterna där man kunde boka biljetter, så då blev det en biljett till Kristianstad, inbillade mig att det skulle vara lättare att få tåg därifrån. Sen ägnade jag tågresan åt att hitta alternativa lösningar för att ta mig hem, fast hyrbil gick inte boka och tågbiljetter fanns som sagt inte. Sen hittade jag en biljett med Svenska buss till Stockholm och bokade.

Fredag morgon, dvs idag, ringde jag till jobbets resebyrå för att höra om det fanns några hyrbilar, finns inte en hyrbil att uppbringa i hela Sverige så jag berättade att jag hade ett alternativ och det var guld värt sa hon. Jag kunde ju ta mig hem till skillnad mot många andra.

Så här sitter jag nu, 4, 5 timmes bussresa kvar. Snart framme i Västervik och en dryg timme till rast, börjar bli lite hungrig faktiskt. Fast å andra sidan är det här rätt ok, inte mer än halvfullt på bussen så jag har ett eget säte, två datorer, internetuppkoppling, min iPhone med både böcker och film så jag klarar mig.

- Skickat från min iPhone

2 kommentarer:

  1. Satt just och funderade hur det gått för dig. Sov du i Kristianstad eller? Spännande hur du ska ta dig ner igen eller har du redan bokat tåg?
    Ha det så bra och hoppas du inte blir sjuk nu. Hälsa B!

    SvaraRadera
  2. jag hade dig i tanken faktiskt i går :) skönt att du kom hem :) krya på halsen! kramar

    SvaraRadera