måndag 12 april 2010

Indian Taj

Den här veckan bor jag i en annan del av Köpenhamn, nästan vid Tivoli. Det var fullt på hotellet där jag bodde förra veckan nära kontoret. Men intressant att se en annan del av Köpenhamn också. Vet inte om jag klarar av att gå hela vägen till kontoret imorgon, har hiskeliga skavsår på hälarna. Men det finns väl nåt annat sätt att ta sig dit.

Middag idag blev indisk, mycket gott. Gick ut en sväng sen jag checkat in på hotellet men det blev ingen lång promenad. Indian Taj var skandinaviens första indiska restaurang och öppnades 1973, har fått en massa priser för sin mat dessutom. Familjen har sina hemliga kryddrecept. Sa att jag inte vill ha så stark mat och det fick jag inte heller. Chicken Tikka Masala, Raijita och vitlöksnaanbröd blev det.

Idag har jag fått tre stycken lite flummiga arbetsuppgifter, men jag kan inte börja med nån förrns jag fått en pc och kan logga in på kundens intranet. Men imorgon ska jag visst få det. Känns rätt ok att vara här men jag tycker det är väldigt tråkigt att tillbringa veckorna på ett hotellrum. Fast det är ju ett ypperligt tillfälle som jag kan använda till mina studier, ligger ju lite efter minst sagt..... kör jag ett avsnitt i veckan så är jag ju snart ikapp.

Sååå vad väntar jag på.....

Bilden är från restaurangen och föreställer Shiva, satt och lekte lite med kameran i min Iphone medans jag väntade på maten. Lite kul att testa HDR-tekniken, blir ju inga höjdarbilder men funkar.

- Skickat från min iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar