onsdag 7 april 2010

Köp en båt, köp ett fartyg, ähhh köpenhamn

Så, är inne på min andra dag här på uppdraget i Köpenhamn. Sitter i kundens lokaler vid Kastellet, bilden är tagen från fönstret på kontoret. Känns rätt bra, trevliga människor och ett spännande projekt. Än så länge har jag inte så mycket att göra mer än att försöka förstå vad som händer och vad jag ska göra men det ger sig.

Har nyss varit och ätit lunch, intressant företeelse att lunchen är gratis, finns en massa olika bord att välja mellan så man kan plocka fritt. Men dessutom lite konstiga blandningar som man inte är van vid. Men det är ju bara att testa sig fram. Hotellet har också en gratis buffé på kvällen det lät ju lovande men det var inte mycket att hämta där. Ikväll blir det nog mat ute på stan.

Danska är verkligen näst intill obegripligt, jag förstår i princip ingenting, men det är ju rätt många nationaliteter här så det blir oftast engelska.

Har fått bryta mina sena sovvanor nu, klev upp strax efter 7 i morse för att äta frukost, och var på jobbet halv nio, tar ca en kvart att gå så det är en lagom promenad. Igår klev jag upp strax efter sex för att bli hämtad av flygtaxi 6.40. Fast å andra sidan kan man ju lägga sig tidigt på hotellet, finns ju inte så mycket att göra.

Kollade lite på ett avsnitt av Desperate Housewives som jag laddat ner i min Iphone, förvånansvärt så bra det funkar. Nu är jag ju nästan lite sugen på en Ipad, väntar med spänning på svärsonens rescension på Feber de skulle få en levererad från USA där den släpptes i helgen. Borde vara perfekt att ha med sig när man är ute och reser. Har med mig två datorer, vill/får inte installera vissa saker på min jobbdator.

- Skickat från min iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar