lördag 17 april 2010

Lördag

Inatt ska jag sova gott hoppas jag, det gör jag ju för det mesta iofs, både gott och länge. Har bäddat med sidenlakan från Siden Selma. Har velat ha såna länge och beställde förra helgen, hämtade ut paketet när jag kom hem igår. Nu är de tvättade och och ligger i sängen och bara väntar.

Igår ja, blev en lång resa hem, kom hem ca ett dygn senare än planerat men det är nog bra jämfört med hur det är för andra. Nu återstår frågan om jag tar mig till Köpenhamn på måndag. Ser ju osäkert ut om det går några flyg och enligt vad jag såg på tv nyss så kommer det fortfarande aska ur vulkanen. Tågen verkar fullbokade också men men vi får se. Det är i alla fall väldigt skönt att vara hemma. Tidningarna är kreativa i alla fall.... Är du askfast? frågra man i aftonbladet.

Åkte in till city idag och hämtade mina nya glasögon, lila bågar den här gången, känns bra så här långt. De jag har haft senaste året har varit fotokromatiska och det är ju bra på ett sätt, eftersom det blir vilsammare för ögonen. Men de blir aldrig helt ljusa ligger alltid kvar 10-15% och sen är det jättesvårt när man ska fotografera och om man vill se displayen på telefonen eller kameran när man är ute.

Swedbank är bra förresten, de har ju en app för iPhone att man kan logga in på banken och nu finns det jag frågat efter också. Bank-ID i mobilen, så nu kan man använda sin telefon för att logga in på banken och generera lösenord. Perfekt tycker jag. Man får ett nytt SIM-kort där det finns stöd för det.

- Skickat från min iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar