onsdag 21 april 2010

Snö...

Vet inte om det syns men det snöade faktiskt här i Köpenhamn idag. Stora fina flingor som smälte när de nådde marken. Försäkrade mig om ett paraply tills jag skulle gå till hotellet men det behövdes inte för då lyste solen igen.

Eftersom det var så varmt förra veckan tog jag inte med mig nån jacka utan bara en tunnare jacka, men det funkade också. Min spanska kollega tyckte det såg kallt ut när jag hade en kortärmad blus, hon hade ulltröja och täckkappa. Men jag är ju inte så frusen av mig. I alla fall så länge jag inte fryser om fötterna.

Det blev tåg till Köpenhamn igår, funkar det också, rätt skönt faktiskt. Sen kan man ju jobba också om man känner för det. Tåg hem imorgonkväll igen, törs inte chansa på flyget. Även om det verkar som om det börjar återgå till normalt med avgångar.

Bad om ett annat rum än det de tänkte ge mig på hotellet, fick ett hörnrum, stort och fint, mycket bättre än att bo ovanför entredörren som smäller som bara den så fort nån går i den.
En lugn kväll på hotellet, de har en buffé varje kväll som ingår i priset så det blev det ikväll, orkade inte gå ut, potatisgratäng och fläskfilé och hummersoppa. Helt ok, och ett avsnitt av Desperate Housewives i iPhonen till det, så har man sällskap också. Nu är det snart sovdags, känner mig rätt trött och lite småförkyld, mannen som satt bredvid mig på tåget hostade hela vägen men nåt sånt vill jag inte ha.

- Skickat från min iPhone

1 kommentar:

  1. Idag var det var samma skitväder i grannlandet som här tydligen.
    Betydligt bättre väder på din bild från 7/4 :)

    SvaraRadera