torsdag 8 april 2010

En vanlig dag på väg till jobbet.....

Testade en ny väg till hotellet igår, gick efter hamnen istället för efter gatan ovanför. Blåste som katten men mycket trevligare. Tog samma väg i morse och det var vindstilla och fint. Lite bonus med 10-15 minuters promenad till och från kontoret.

Igår när jag kom till hotellet kände jag mig mest trött så jag la mig på sängen och vilade en stund, fast vid halv sju var jag hungrig så det blev take-away från en thai-ställe runt hörnet. Min favorit Pad Thai Gan, wokade nudlar med kyckling. Ingen riktig höjdare men det funkade. Får testa nåt annat ställe nästa vecka, kryllar ju av restauranger runt hörnet i Nyhavn.

Bokade om så att jag åker hem i eftermiddag, skönt att komma hem. Får se om vi kan hitta igen systemkameran och GPS-en i helgen. Båda har varit försvunna sen flytten, så man kan ju misstänka att dom ligger i samma låda. B har gått igenom alla stora lådor i förrådet så vi får väl ta alla mindre lådor i helgen. De måste ju finnas nånstans.... Får testa mina magiska krafter och se om jag kan hitta dom. Funkade ju när mamma hade gömt sin plånbok och letat efter den i en vecka utan att hitta den ;)

En lite gråmulen morgon på väg till kontoret i Köpenhamn. Känns bra för själen att gå vid havet till jobbet. En indisk kollega hade varit i Köpenhamn i helgen och undrade om jag inte kunde fixa jobb till honom här, han tyckte det var så fint......
Nån slags stor skultur/konstverk i förgrunden, i bakgrunden en av båtarna/färjorna man kan åka med från Nyhavn till Operaen.

Fick mitt passerkort igår, och jag visste det!!! Jag fastnade inte på bild ;) Eller är det månne så att passerkorten är så anonyma så det inte ens ska synas till vilket företag de går....

För övrigt känner jag mig rätt nöjd med tillvaron, blir nog bra det här. Gillar när projektledaren säger att det är helt ok att du inte producerar nåt, bara glid omkring och försök få grepp om vad som händer i projektet ;) Fast det är lär väl ändras när Grace-perioden är över ;)

- Skickat från min iPhone

2 kommentarer:

  1. Verkar ha varit en bra start på det hela. Skönt att bo nära jobbet men ändå få en lagom promenad. Hur länge ska du vara i Köpenhamn? Ha det så gott!

    SvaraRadera
  2. Men vad jag tycker du är tuff. Själv skulle jag tveka att ta uppdrag någon annanstans än runt knuten. Fast det är vä därför du är kvar och inte jag :) Men Köpenhamn är ju så fint. Ha det //Monica

    SvaraRadera