onsdag 24 augusti 2011

Flow

Idag har det varit mer Flow över tillvaron, fast jag har inte surfat fram på delfiner, skulle gärna bada med delfiner nångång. Fick nöja mig med att titta på dom på Kolmården i söndags, men det är inte så illa det heller.

Började på en ny arbetsuppgift idag, om den förra var omöjlig så vet jag inte vad jag ska säga om den här. Helt ok men lite svårt att vara klar till 1:a augusti när jag fick det på min lott i slutet av förra veckan.

La ut en annons på en bil sent igårkväll, hade fått två mail imorse, och hade lite mailväxling. Den ene gav ett skambud och den andre sa att han tyvärr inte hade råd att betala så mycket. Och???? Då tycker jag att han ska kolla på en bil han har råd med. Sen mail från nån lurendrejare såklart..... Suck!

Bilen är i alla fall fin nu, lämnade in den imorse för tvätt in- och utvändigt. Har en sån firma precis vid jobbet perfekt att lämna in den där medans jag jobbar. 

Sen ett besök hos finaste Verisen och nya naglar, en ny design by Vera, kommer bilder på det också.

5 veckor idag i mitt nya sockerfria liv. Var in på Willys innan jag åkte hem och jag tittade nog inte ens åt godishyllan.... Märkligt men bra :)

Fotade en del under Delfinshowen på Kolmården, ställde upp ISO till 6400 så lite brus i bilderna men ändå rätt ok tycker jag. 

Over and out.

1 kommentar:

  1. Till Kolmården ville vi i sommar... Men vi fick prioritera bort det :( Hoppas vi kommer dit och till Liseberg nästa sommar. Det är så kul bägge. Fina bilder du tog på Kolmården dessutom :)

    SvaraRadera