onsdag 17 augusti 2011

Lite trött

Vy från Hammarstrand / Indalsälven den 29 juli.
Nästan som en tavla.

Har varit lite ofokuserad och trött idag, autofokuset har inte fungerat ;) inte på rätt saker i alla fall, har brottats med ett problem mest hela dan när mitt program inte gör som jag vill. Men överlistade det till slut, det är det som är det roliga med jobbet när man lyckas lösa problemen. Imorgon finns det nya att lösa :)

Var in på hälsokost och köpte en burk magnesium på vägen hem, tror att ofokuseringen mm beror på magnesiumbrist. Det visar sig snart om jag har rätt. Det är ju rätt vanligt med brist på det.

Sen blev det räkor till middag, jättelänge sen jag åt det och nu var jag jättesugen, med ägg och lite majonäs. Kanongott. 

Sovdags? Japp, godnatt världen.

Cs imorgon :)

4 kommentarer:

 1. Nu har du faktiskt fel, magnesiumbrist är ganska ovanligt ifall man inte äter vätskedrivande medicin, har obehandlad diabetes eller trasig tarm. Och symptomen är snarare problem med nerver eller hjärta/kärl än okoncentration.

  Däremot kanske du behöver kolla igenom vilka grönsaker du bör äta mer av nu när du inte äter kolhydrater. För fullkornsprodukter är annars ett säkert kort för just magnesium. Men det finns i spenat, nötter och bönor också.

  Det är ett konstigt sätt att tjäna pengar på, att lura friska människor att de behöver köpa tillskott. Ytterst få människor är i behov av näringstillskott i pillerform (men många skulle kanske må bättre av en mer varierad eller på annat sätt förändrad kost, men det är en annan historia).

  Testa absolut, och blir du piggare så är väl det jättebra, men sannolikheten är ganska liten att det beror på magnesiumtillskotten.

  SvaraRadera
 2. Det är så fint i Hammarn :) Lite långt från allt, men helt klart vackert :)

  Hoppas du blir piggare!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag tycker om min dotter, hon e för bäst asså... kram

  SvaraRadera
 4. Trötthet kan vara en reaktion på mkt du kanske ska kolla om du fått för lite energi med maten?

  SvaraRadera