måndag 12 september 2011

Ny vecka

En bild från några helger sen när vi var ute på udden med GK och hennes sambo. Fina jättestora slånbär.

Så var den här veckan fullplanerad, lite roliga saker som besök på Fotografiska på torsdag innan utställningarna med Robert Mapplethorpe och Liu Bolin stänger. Ska bli kul dessutom tillsammans med BG och LÅ.

Onsdag övertidsjobb, inte lika kul fast det känns rätt nödvändigt, då kanske jag har en sportslig chans att hinna klart det jag ska den här veckan. Spännande att se hur allt börjar rulla på och planeras inför prodsättningen i jul.

Pratade med sonen idag, igår blev de klart att de vinner sin serie i div 5 och blir uppflyttade till div 4, de leder med 10 poäng och det är 3 matcher kvar. Jättekul tycker jag. Läser man recensionen ovan så nämns Jörgen många gånger, nu är det ju hela lagets insats som räknas, men ändå.... säger den stolta modern.
Han spelar i Ärentuna Sportklubb för den som undrar och såklart gäller det fotboll.

Var ett intressant program på TV ikväll, Vetenskapens värld som handlar om LCHF och hur diabetiker har blivit mycket bättre med den kosten. Jag tror ju att det kan vara bra för många. 

Jag mår ju själv jättebra efter snart åtta veckor. Fick resultatet av proverna på LifeGene och alla prover var bra efter 7 veckor med LCHF. Nu vet jag ju inte hur de var innan jag började iofs, men det är ju ett bra riktmärke för framtida jämförelser. 

Nu sovdags, ska se om jag kan fortsätta trenden att vara på jobbet tidigt :)
Önskar alla en fin vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar