söndag 17 mars 2013

Jag har fått en diagnos..

Nej inte över min mentala status eller om jag har nån bokstavskombination. Det kan man ju inte så noga veta iofs eftersom det aldrig funnits anledning att kolla.

Det här handlar om min häl eller snarare hälsena. Sjukgymnasten kollade mina hälar med ultraljud och konstaterade att det var en skada på vänster hälsena hade nog börjat gå av lite, så det är kanske inre konstigt att den har varit/är öm.

Så nu har jag fått ett träningsprogram och ska få stötvågsbehandling. Rehabiliteringstiden är ca tre månader om jag tränar som jag ska.

När jag var till min husläkare så rekommenderade hon att jag kunde äta en kur med Ipren som är inflammationshämmande och det har jag gjort utan att det blivit nån skillnad. Sjukgymnasten sa att inflammationshämmande har ingen verkan inte vila heller utan det är träning på rätt sätt som gäller. Känns också bättre när jag går i skor med klack och det är bra för avlastning nu när den ska läka ihop.

Kändes väldigt bra när jag fått veta vad det var och att det är nåt som går att åtgärda enkelt. Att det kan få göra ont nu i början och att det inte är nåt farligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar