tisdag 12 mars 2013

Speciellt för dig....


Hittade igen några söta etiketter som jag tänkt använda nån gång. Hade passat bra att sätta i mössorna jag stickade till både sonen och dottern, men då hade jag glömt bort det. Kanske kommer flera tillfällen.

Lite synd om mig idag, eller kanske inte. Men jag kan ju få gnälla lite. Har haft ont i vänster häl rätt länge nu och det har ju hindrat mig från att gå längre sträckor på gångbandet, senast jag testade i januari så funkade det inte längre än en kvart sen fick jag ge upp. Mycket irriterande. När jag var till doktorn sa de att det är säkert en inflammation, ät en kur med Iprén som är inflammationshämmande så går det säkert över. Har testat det men funkar inte.

Nu har jag tagit tag i det i alla fall, det här går ju inte, hur ska jag kunna gå upp på Kebnekajse om jag inte kan träna upp konditionen eller med en öm häl?? Var till min naprapat idag och hon sa att hon inte kunde göra nåt men rekommenderade en sjukgymnast här i Åb som hon varit till och fått stötvågsbehandling. Så tid är bokad och då börjar de med ett ultraljud för att se vad det beror på och utifrån det behandling. Blir spännande att testa, bra ska jag bli i alla fall har jag bestämt. 

I övrigt har det varit en rätt bra dag, fått en del gjort på jobbet. Löste några problem och det känns alltid tillfredsställande, får se om kunden är nöjd i morgon när de testat.

Nu sova, natti natti, ses imorgon :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar