onsdag 8 maj 2013

Jomensåatt....


Idag har jag varit på jobbet, kanske inte så stor händelse egentligen men det kändes bra i alla fall. Jag har jobbat hemma de senaste två veckorna och det är skönt men samtidigt känner jag hur jag går in i mig själv och blir snudd på osocial. Sen när jag kommer till jobbet känner jag hur social jag egentligen är och hur roligt det är att träffa kollegor, och dom verkar tycka detsamma. Konstigt va ;)

I övrigt är det nästan lika rörigt som vanligt i projektet, eller är det ett projekt, tja typ så. Det är lite demoraliserande för arbetslusten när det är så, men om man tar en dag i taget så blir det nog bra. 

Så underbart härligt väder idag, termometern visade +23 när jag åkte hem. Satte mig på balkongen när jag kom hem och solade och stickade. Grät lite också, inte för att jag var ledsen utanför att det luktade så mycket brandrök när det eldas i omgivningen.

Nu är det sovdags, ensam hemma för andra natten, men älsklingen kommer hem imorgon så då är ordningen återställd. Lång helg och det ska bli sååå skönt. Varför inte alla veckor så här?

Imorgon blir det nya naglar, tjoho.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar