torsdag 23 maj 2013

Lunchpromenad

Idag passade jag på att gå ut till udden en sväng på lunchen, blev en extra lång lunch eftersom det gjordes en uppgradering av vår utvecklingsserver och det tog 2 timmar. Jätteskönt att komma ut en stund i ljuset och röra sig, och dessutom hälsa på kossorna och fåren och deras småttingar.

My Precious fick följa med och jag tror den är som en ny kamera nu. Jag får skarpa bilder igen, så den var nog lite skadad redan innan senaste vurpan, den hade ju fått några smällar redan innan. Men nu ska jag vara rädd om den.

Maskrosorna blommar och de är fina och många dessutom.

Äppelträden blommar också

Fåren har kommit ut och det var flera söta lamm. Den här mamman sa nog till sina barn, kom nu så går vi och gömmer oss här så att inte hon där med kameran kommer för nära.

Slånblommor, den här bilden är jag bara sååå nöjd med :)

... och här ligger de och vilar under korkeken..... fast det är nog ett äppelträd... Skönt ser de ut att ha det i alla fall.

Fin välkammad lugg.

Var på jobbet igår, har jobbat mer hemifrån än varit på jobbet sista månaden. Men ibland behöver jag ju socialisera lite också så jag hann med en hel del sånt förutom jobbet. Satt kvar på jobbet tillsammans med SF och B och stickade och pratade tills jag skulle hämta Bernt vid tåget när han kom hem från Karlstad. Bra utnyttjad väntetid istället för att åka hem och vända. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar